Windows Register Openen En Bewerken In Windows 11 Of 10

Dan kan het werkgeheugen of de harde schijf defect zijn en moeten deze onderdelen worden vervangen. Het oplossen van deze BSOD melding begint altijd met een controle van het geheugen en alle datakabels. Interne of externe apparaten die verkeerd geïnstalleerd zijn. Vanuit het contextmenu van een logboek is de zoekfunctie beschikbaar, die niet alleen zoekt binnen de kolominformatie, maar ook in de informatie uit het Details-deelvenster.

  • Dit is vergelijkbaar met het opschrift van Windows Insider-versies.
  • Bij uw pc opnieuw instellen kunt u kiezen of u persoonlijke bestanden wilt behouden.
  • Kreeg ‘m niet via windows update, dus de assistent ingeschakeld.
  • De snelste manier om de toepassing te vinden is hierboven beschreven bij foutcode 0x80240fff.

Klik vervolgens met de rechtermuisknop op Start en klik op Opdrachtprompt . Zoals u in bovenstaande afbeelding kunt zien, is de “Gebruikersnaam” zichtbaar in de kolom “Gegevens” voor de invoer van ProfileImagePath. U kunt dit doen door op elke S-1-5 Entry te klikken en de kolom “Data” voor ProfileImagePath Entry te bekijken.

Meer Informatie

Met de 6700K ben je volgens mij afhankelijk van je moederbord en chipset. Het zit in elk geval in de Z170 chipset (Intel Platform Trust Technology is TPM 2.0 geïmplementeerd in firmware), maar de BIOS moet wel up to date zijn én de optie hebben. Op veel moederborden zit ook een TPM 2.0 header en kun je in de BIOS kiezen tussen iets van “discrete” en firmware. Eerstgenoemde is uiteraard bedoeld voor die header en de TPM modules die scalpers nu op kopen. Pc’s laatste 5 jaar niet meer vervangen of bewust gekozen voor MBR?

Windows 10 Foutmeldingen Oplossen Via Het Logboek

Wacht een minuut en steek de stekker terug in het stopcontact fmodex.dll windows 10. Haal de stekker van de internet modem/router uit het stopcontact.

Als het nieuwe venster is verschenen zijn we klaar om dingen uit te gaan zetten. Kies voor Bewerken/Nieuw/DWORD-waarde en voorzie deze van de naam ErrorMode. Bij Waardegegevens vul je een 2 in, wanneer je niet op de hoogte wilt worden gesteld van fouten. Geef een 1 als er melding moet worden gemaakt van toepassingsfouten.

Klik 3 naar ” Gebruikersconfiguratie breiden \\ Administrative Templates \\ System ” in het linkervenster . Dit vult een lijst met beschikbare systeem – gerelateerde sjablonen in het rechterpaneel . Druk op 1 en houd de ” Windows ” en ” R ” toetsenbord knoppen .

Leave a Reply

Your email address will not be published.